Lastevanemate kool

Viljandimaa Rajaleidja keskus kutsub 19. mail 7-9 klassi lapsevanemaid “Lastevanemate Kooli” esimesele kohtumisele.
Esimese tunni teemaks on karjäär ning lapsevanema roll lapse karjäärivalikute tegemisel. Juttu tuleb tänapäeva karjääri mõistest ning sellest, mis on õppimises ja töömaailmas aastatega muutunud. Karjäär ei ole sugugi enam pelgalt tööpõhine ametiredelil ülespoole pürgimine vaid hoopis midagi laiemat. Arutleme ka üheskoos lapsevanema rolli üle ehk kuidas mina lapsevanemana saan toetada oma lapse edasisi valikuid.
Kohtumine toimub Viljandis aadressil Kauba 12, 19.05.2015 kell 17.30 – 19.00. Vajalik eelregistreerimine aadressil viljandimaa@rajaleidja.ee või telefonil 58853630 kuni 15. maini.

This entry was posted in Uudised. Bookmark the permalink.

Comments are closed.