Tähelepanu!!!

Edastame Põhja-Sakala valla pöördumise seoses koroonaviiruse COVID-19 pandeemiaga maailmas. Ühtlasi, lähtudes Haridus- ja Teadusministeeriumi 12.03.2020 kella 14.00 seisuga suletud koolide nimekirjast (sh Viljandi Gümnaasium), palume õpilastel, kelle vanemad õed ja vennad õpivad Viljandi Gümnaasiumis või muul viisil puutuvad tihemalt kokku nende õpilastega, jääda koju. Hetkel Olustvere Põhikoolis jätkub õppetöö tavapäraselt, kuid jälgime valla, maakonna ja riigi soovitusi seoses haridusasutuste tööga. Palume mõistvat suhtumist ning oma tervisele tähelepanu pööramist!

Seoses koroonaviiruse COVID-19 pandeemiaga maailmas ja sellest tuleneva olukorraga Eestis jäävad ära Põhja-Sakala vallavanema vastuvõtt uutele vallakodanikele 20. märtsil, sotsiaalvaldkonna tänuüritus 16. märtsil ja 27. märtsil toimuma pidanud spordipidu.

Olukorra normaliseerumisel teavitame sündmuste toimumise uuest ajast – vastuvõtul osalemiseks saadetakse uued kutsed. Valla allasutuste poolt korraldatavate ürituste (kohtumised, kontserdid, etendused, peod, spordivõistlused jm) kohta teevad konkreetsest olukorrast ning Terviseameti ja valitsuse suunistest lähtuvalt otsuseid nende asutuste juhid. Loodame kõigi mõistvale suhtumisele.

Haigusnähtudega või riskipiirkondadest naasnud inimestel palume käituda vastutustundlikult ja avalikel üritustel mitte osaleda ning rahvarohketes kohtades mitte käia. Põhja-Sakala vallavalitsus ja valla teenuskeskused soovitavad kõigil inimestel küsimustega võimalusel pöörduda telefoni või e-posti teel, vältides kohaletulekut.

Vallamaja infotelefon 435 5444, info@pohja-sakala.ee
Sotsiaalosakonna juhataja 435 5448, 5919 4496, eveli@pohja-sakala.ee
Võhma teenuskeskus 437 7212, vohma@pohja-sakala.ee
Kõo teenuskeskus 437 8530, koo@pohja-sakala.ee
Kõpu teenuskeskus 439 6622, kopu@pohja-sakala.ee 

This entry was posted in Uudised. Bookmark the permalink.

Comments are closed.